Keuringen

Winkel & elektricien

ELECTRO ZUID

Bij ons brandt de lamp!

Heeft u een keuring of een herkeuring, neem dan zeker contact op met ons . Wij maken alles in orde en zorgen voor de nodige documenten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.


Het is namelijk zo dat u bij wet verplicht bent om een confome huishoudelijke installatie te hebben. Bij de verkoop van een woninng is het dus verplicht een keuring te laten uitvoeren door een erkende inspectiedienst. Als de installatie niet voldoet, heeft u in principe 18 maanden de tijd om deze conform te maken. In dat geval bekijken wij met u de  mogelijkheden om uw installatie weer conform en veilig te maken. Als dat gebeurd is kan er opnieuw een keuring plaats vinden. Een goedkeuring is 25 jaar geldig.


Wij brengen voor u alles in orde, en volgen de keuring zelf op. U hoeft dus zelf niets te doen, als wij gedaan hebben krijgt u van ons alle documenten + de attesten van de erkende inspectiedienst.  En bunt u dus voor 25 jaar gerust.

Keuring of herkeuring

ELECTRO ZUID

Lampenwinkel & Elektricien


Wij zijn  al meer dan 25 jaar actief in de elektrosector en bieden steeds de beste service op een professionele wijze. Daar is Electro Zuid immers goed in.Wat de klant wenst, proberen wij te realiseren.


CONTACT OPNEMEN


Adres:

Nationalestraat 112

2000 Antwerpen


Email:

info@electrozuid.com


Tel:

03 203 03 09

0472 19 69 75 (elektricien)


Fax:

03 226 15 91


ONZE DIENSTEN


Winkel verkoop


Depanage 


Renovatie elektriciteit


Installatie 


Domotica 


Parlefoon/videofoon


CONNECT


Facebook
Copyright © All Rights Reserved