Diensten

Winkel

Zoekt u een standaard lamp, of een meer specialere lamp. Wij kunnen u hierbij zeker met verder helpen.


In onze winkel kan u terecht voor alle lampen en elktrisch gerelateerde producten. Ook lapen die u elders moeilijk kan vinden, kunnen wij meestal met helpen...Parlefoon - Videofoon

Ook voor de parlefoon/videofoon installateie kan u rekennen op ons. Of het nu gaat over een herstelling of een nieuwe installatie.


Wij plaatsen en herstellen zowat alle merken van parlefoon en videfoon installaties. Zowel analoog als digitaal.ur.Renovatie

Heeft u plannen voor een uitbereiding of wenst u een volledig nieuwe elektrische installatie. Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Voor alle aanpassingen of uitbereiding aan uw elektrische installatie kan u beroep doen op ons. Ook een volledige renovatie van de elektrische installatie is geen enkel probleem.

Depanage

Heeft u een dringend elektrisch probleem of een elektrische panne, neem dan snel contact op met ons. Wij helpen u zo spoedig mogelijk af van het probleem.


Iedereen komt het wel eens tegen om zonder licht of stroom te zitten. Gelukkig is Electro Zuid er dan om dat probleem snel te verhelpen. Neem daarom zeker contact op met ons.


Installatie

Voor allerhande installatie's op gebried van elektro en sanitair kan u bij ons terecht.

 

Of het nu gaat over het plaatsen van een armatuur, of het vervangen/plaatsen van een nieuwe boiler. U kan steeds rekenen op onze ervaring en deskundigheid.

Domotica

Interesse in een slim huis, neem dan snel contact op met ons.Heeft u interesse in een domotica installatie. Maar ziet u door het bos de bomen niet meer. neem dan zeker contact op met ons. Wij zullen u begeleiding in u zoektocht, en adviseren waar nodig. Met oog op het gestelde budgetKeuringen

Heeft u een keuring of een herkeuring, neem dan zeker contact op met ons . Wij maken alles in orde en zorgen voor de nodige documenten, zodat u zich daar zorgen over hoeft te maken.


Het is namelijk zo dat u bij wet verplicht bent om een confome huishoudelijke installatie te hebben. Bij de verkoop van een woninng is het dus verplicht een keuring te laten uitvoeren door een erkende inspectiedienst.

Verlichting

Heeft u advies nodig, of wenst u pebaalde verlichting te bestellen of te laten plaatsen. Neem dan zeker contact op met ons.


Heeft u advies nodig wat betreft verlichting, kom dan zeker langs in de winkel of neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder bij het maken van de perfecte keuze. Bovendien beschikken wij over verschillende catalogussen waar u een keuze kan uit maken.   


Werkwijze in 4 simpelle stappen

Onze werkwijze voorgesteld in een simpelle opsomming..

STAP 01

Maak een afspraak

STAP 02

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte

STAP 03

Bij goedkeuring van de werken en voorschot ontvangen,  werk uitvoeren

STAP 04

Oplevering van de werken, betalen van het saldo